Waarom TH Consultancy

Comments Off on Waarom TH Consultancy

Waarom zou u kiezen voor mij, als ZZP-er als u een tijdelijke testmanager, interim projectmanager of implementatie projectleider nodig hebt? Er zijn ook enkele grotere ICT dienstverleners die deze diensten aanbieden. Ik wil u graag wat overwegingen meegeven om de keuze te kunnen maken.

  1. Kiest u voor mij, dan weet u wie u krijgt. Een zeer ervaren, breed ontwikkelde deskundige op gebied van softwaretesten, implementatie en ICT projecten met veel oog voor kwaliteit
  2. Voor de duur van het project ga ik 100% commitment aan met uw organisatie, ik heb geen ander belang en geen andere focus dan uw project tot een succes brengen
  3. Ik ben onafhankelijk doordat ik zelf geen software bouw of verkoop
  4. Ik ben flexibel en hoef geen rekening te houden met afspraken en restricties vanuit een andere organisatie dan die van u
  5. Uiteraard is er geen sprake van overhead en ruis van allerlei “tussenschakels” zoals accountmanagers of dure directieleden
  6. Rechtstreeks inhuren bespaart u minimaal 20% op het tarief
  7. Geen risico, ik beschik over een geldige VAR WUO
  8. Ik hanteer een opzegtermijn van 2 weken. Alle grote ICT dienstverleners hanteren 1 maand
  9. U bent mijn belangrijkste klant in plaats van één van de vele klanten!

Opdrachtgevers zijn vaak aangenaam verrast door de grote betrokkenheid, zelfstandigheid en ervaring die ik meeneem. Ook in vergelijking met inhuur van de grote ICT detacheringsbedrijven. Kijk voor een ervaring van één van mijn klanten in mijn blog de handen in samenwerking, maar niet vast