TH Consultancy feliciteert de Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Friday , 18, March 2011 Comments Off on TH Consultancy feliciteert de Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Het nieuwe Tentamen Organisatie Systeem voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen is gisteren formeel opgeleverd aan de stuurgroep. Een mijlpaal en een gebakje waard!

Half november 2010 ben ik als projectmanager begonnen aan de herstart van dit project, met de planning dat er rond 1 maart 2011 een werkend systeem zou moeten staan. Het is tot het laatst aan toe hard werken en doorbijten geweest, want zoals ieder project, kreeg ook dit project te maken met impliciete verwachtingen, tekort aan man/vrouw kracht, functionaliteit die complexer is dan het in eerste instantie lijkt en diverse onverwachtse wendingen.

De komende periode gaat het tentamenbureau schaduwdraaien met het systeem en het projectteam aan de slag met de wensen en wijzigingsverzoeken die gedurende het project ontstaan zijn. Hierdoor zal het systeem de komende maanden nog beter gaan bijdragen aan een efficiƫnt en effectief planningsproces van de tentamen organisatie binnen de Hogeschool.

Met dank aan de programmeurs, database beheerders, testers, server beheerders en gebruikers die dit project naast hun reguliere werk moesten uitvoeren, kan ik zeggen: yes, we did it! Het kan, het is mogelijk, het bestaat!

PS Het HEMA bestelproces van gebak met zelf ontworpen afbeelding vind ik ook een geweldig voorbeeld van IT die werkt (zie mijn vorige blog), binnen een paar muisklikken een leuk gebakje ontworpen, heldere terugkoppeling en een snelle levering!