Over mij

Comments Off on Over mij

Na afgeronde studies natuurkunde en bedrijfskunde, heb ik me vanaf 1993 gespecialiseerd in het testen en implementeren in IT projecten. Ik ben 12 jaar werkzaam geweest als ICT-consultant en projectleider voor Exact Software en Sogeti (voorheen IQUIP en IP/Software). In deze functies was ik o.a. verantwoordelijk voor het test– en/of implementatie traject voor verschillende IT Systemen en Software, zoals ERP, CRM, pakketten en maatwerksystemen.

Sinds 2005 werk ik als onafhankelijk professional (ZZP-er) in de vakgebieden software testen, implementatie, requirements analyse en projectleiding. Ik doe dit voor opdrachtgevers in de sectoren Financieel, Logistiek, Retail, HRM, Dienstverlening en Onderwijs. U kunt mij inhuren als interim testmanager, (business) projectleider of implementatiemanager. Neemt u contact met me op voor een vrijblijvend advies.

Ik beschik over relevante certificeringen zoals TMap, Prince2, BiSL. Ik heb kennis van en ervaring met moderne ontwikkeltrajecten zoals Agile, Scrum, RUP, schrijven en testen van Use Cases. Goede referenties beschikbaar, zowel MKB als grote organisaties.

Uiteraard stuur ik u op verzoek mijn volledige CV toe!